Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Citi raksti

Max Factor False Lash Epic

Iepazīstinām ar Max Factor False Lash Epic skropstu tušu, kas ikvienai sievietei ļaus iegūt apjomīgāku, tumšāku un izteiksmīgāku skropstu vēdekli.

Skropstu tušas sirds ir jaunā False Lash Epic birstīte ar tuvinošas iedarbības uzgali, kas izstrādāts, lai notvertu un palielinātu katru skropstas posmu un atklātu skatienam ikvienu no tām.

IESKATS

Sievietes nereti ir neapmierinātas ar savām dabiskajām, tīrajām skropstām un pastāvīgi meklē jaunas tušas, kuru lietošana solās piešķirt apjomu un garumu, tā novēršot viņu šķietamos trūkumus. Tā kā skropstas ir gandrīz tikpat atšķirīgas, cik sievietes, tušu „Svētā Grāla” atrašana var šķist gandrīz neiespējama. Vienlaikus apjomīgāku un izteiksmīgāku skropstu noslēpums rodams tušas uzklāšanā!

Klājot tušu uz ūdens bāzes ar dubulto birstīti, sievietes var atļauties to klāt nesteidzīgāk un radīt kāroto rezultātu, pilnībā izmantojot savu skropstu potenciālu un iegūstot apjomīgākas, kā arī tumšākas skropstas.

ĪPAŠĪBAS UN IEGUVUMI

Jaunā False Lash Epic birstīte ar tuvinošas iedarbības uzgali

Birstīte ir veidota no pašas birstītes un tuvinošas iedarbības uzgaļa; abas birstītes daļas ir izstrādātas un iegrieztas tā, lai tā spētu piemēroties katras sievietes individuālajai acu formai un skropstu tipam, un tās veido četri dažādi sariņu tipi, ļaujot notvert un pārklāt katru skropstu.

1. solis:

  • Birstītes apļveida daļa paredzēta skropstu ķemmēšanai un atdalīšanai, savukārt plakanā - formulas uzklāšanai.
  • Iespiediet birstītes daļu dziļi skropstu saknēs, lai notvertu un palielinātu katras skropstas katru posmu. Tad, izmantojot abas birstītes puses, virziet to cauri savām skropstām.

2. solis:

  • Pagrieziet birstītes uzgali pret savām acīm un ar kustību virzienā augšup un lejup izlīdziniet sabiezējumus, piešķiriet apjomu un pārklājiet sīkākās skropstas.

FORMULA

Jaunā False Lash Epic birstīte novirza skropstas pareizajā virzienā un ļauj uzklāt tušu uz katras no tām. Tušas formula piešķir skropstām apjomu un intensitāti, sniedzot maksimāli daudz laika, lai veidotu un radītu ideālās skropstas, tā nodrošinot apjomīgāku, tumšāku un izteiksmīgāku skropstu vēdekli.

Formula tumšākām skropstām

  • Lielāks ūdens īpatsvars nekā citās Max Factor skropstu tušās - vairāk laika uzklāšanai un radošiem eksperimentiem.
  • Vasks ar zemu kušanas punktu - nodrošina vienmērīgu uzklāšanu.
  • Augsts kušanas punkts - palīdz novērst izsmērēšanos un nobiršanu dienas gaitā.
  • Spīduma polimērs - piešķir bāzei dabiski izteiksmīgu mirdzumu un spīdumu.

INFORMĀCIJA PAR PRODUKTU

  • Pieejama divos toņos.
  • Max Factor False Lash Epic skropstu tuša būs pieejama visā valstī no 24.oktobra.
  • Rekomendētā mazumtirdzniecības cena: 16.99 €

* Cena ir pilnīgā mazumtirgotāja kompetencē.