Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Citi raksti

Picēriju tīkls Pica Lulū lielākajā āra terasē ieguldījuši 40 000 eiro

© Publicitātes foto

Šovasar picēriju tīkls Pica Lulū atklāja vasaras terasi HonoLulū t/c Jugla, kurā picas tiek ceptas āra krāsnī, un tās ir vēl kraukšķīgākas un garšīgākas. Terase ar skatu uz Juglas ezeru ir 150 km.m plaša, un tā ir lielākā no Pica Lulū terasēm. Terasē ieguldītās investīcijas veido 40 000 eiro.

Jau mēneša laikā kopš tās atvēršanas jaunā terase ir kļuvusi par iecienītu iedzīvotāju atpūtas vietu. Tas plānots kā ilgtermiņa projekts.

Sandra Gorbunova, SIA „Later LTD” direktore: “Tā kā mums vienmēr ir patikusi festivālu gaisotne un jau četrus gadus esam piedalījušies festivālā “Positivus”, tad nolēmām ar jaunu konceptu festivāla sajūtu ienest arī Juglas picērijā. Lai apmeklētājiem piedāvātu autentisku festivāla gaisotni, piedāvājam picas, kas ir gatavotas brīvā dabā, ievērojot senas itāļu tradīcijas. Tās tiek gatavotas malkas krāsnī, un to receptes atšķiras no ierastajām Pica Lulū picām. HonoLulū terases ideja izlolota un radīta Pica Lulū birojā ideju laboratorijā, kur kā pamatu ņēmām pašu terases izvietojumu - skats uz Juglas ezeru, vēja sajūta un vieta, kur atpūsties nedodoties uz pilsētas centru vai populārām atpūtas vietām.”

Šovasar Pica Lulū ir vairāki jaunumi. Par godu pasaulē populārās spēles Pokemon Go ienākšanai Latvijā, Pica Lulū paplašināja ēdienkarti ar jaunu Pokemon Go picu, kas veltīta populārās spēles tēmai. Ņemot vērā spēles popularitātes pieaugumu Latvijā, Pica Lulū prognozē pietiekami lielu pieprasījumu picai. Jaunās picas Pokemon Go sastāvdaļas būs picas mērce, siers, mozzarella siers un melnās olīvas. Tā būs pieejama kā lielā, tā mazā pica.

Šogad, sekojot uztura paradumu tendencēm Latvijā, Pica Lulū sāka cept speciālu picu vegāniem. Tās ir picas, kas nesatur dzīvnieku valsts izcelsmes produktus, tādējādi pilnībā atbilstot vegānisma pamatbūtībai. Pica Lulū pēc tās rīcībā esošās informācijas ir vienīgā picērija Latvijā, kas piedāvā šādu picu. Jaunā pica ir stratēģisks lēmums picērijas tālākā attīstībā, paplašinot piedāvājumu ar nišas produktiem. Picas vegāniem sastāv no tofu siera, picas mērces, kas pagatavota no zemesriekstu sviesta un rīsu etiķa, jūras kāposta, sezama sēkliņām un konservētiem ananasiem.

Turpinot atbalstīt veselīguma tendences, Pica Lulū šogad paplašinājusi sortimentu ar mozzarella un vistas salātiem, kā arī picu ar bumbieriem, rukolu un zilo sieru.

SIA „Later LTD” ir plašākā un populārākā picēriju tīkla Latvijā Pica Lulū izveidotājs un franšīzes turētājs. Latvijā zem Pica Lulū nosaukuma darbojas 8 picērijas Rīgā un Pierīgā. Pica Lulū piedāvā Itālijas, Amerikas un Kanādas tradīcijām un līmenim atbilstošas picas un to baudīšanas vietas - dzīvespriecīgas un krāsainas picērijas. 1996.gadā Pica Lulū pirmie Latvijā sāka piedāvāt picu līdznešanai, kā arī to piegādāt pēc pasūtījuma klientiem ērtā vietā un laikā. SIA „Later LTD” strādā 235 darbinieku.