Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Iepazīstinām ar MAX FACTOR Miracle Workers

IEPAZĪSTINĀM AR MAX FACTOR MIRACLE WORKERS - Miracle Worker tonālo krēmu kolekciju, kas radīta, lai ikvienai sievietei piešķirtu veselīga izskata jauneklīgu ādu neatkarīgi no viņas ādas vajadzībām

Maksa Faktora ieviestā individualizētā pieeja grima mākslai tiek turpināta arī mūsdienās, piedāvājot sievietēm kosmētiku un zināšanas, kas ļauj izcelt labāko katras sievietes izskatā. Šāda pieeja ir pamatā arī Max Factor Miracle Workers - četru tonālo krēmu kolekcijai, kuras izveidē ņemtas vērā tās vajadzības, kas raksturīgas tieši sievietes ādai. Neatkarīgi no ādai nepieciešamā jebkurai sievietei vajadzētu spēt piemeklēt tonālo krēmu ar īsto toni, īsto konsistenci un īsto efektu, lai iegūtu jauneklīgu veselīga izskata ādu. Max Factor Miracle Workers kolekcija ar individualizētu pieeju nodrošina ādai valdzinošu izskatu, lai ikviena sieviete justos pārliecināti.

Atklāj savu Miracle Worker!

Max Factor Miracle Workers kolekcija ir vērsta uz dažādu ādas nepilnību novēršanu un vēlamā efekta panākšanu ar piemērotu tonālo krēmu.

Ādas izlīdzinātājs: Miracle Touch - ādu izlīdzinošs tonālais krēms, kas saskarē ar ādu no bieza kļūst par šķidru, vizuāli nogludinot ādas tekstūru un neuzkrājoties rieviņās, lai sejas āda izskatītos nevainojama un līdzena. Ideāli piemērots sievietēm, kuru āda izskatās nelīdzena. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 14.89 EUR.

Toņa uzlabotājs: Miracle Match - tonālais krēms ar miglainības efektu, lai saskanētu ar ādas toni, veidojot pilnībā dabiska izskata klājumu ar lieliski pieskaņotu toni. Ideāli piemērots sievietēm, kas vēlas mainīt ādas izskatu ar nevainojami pieskaņotu tonālā krēma toni. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 15.49 EUR.

Mirdzuma radītājs: Skin Luminizer Miracle - tonālais krēms, kas ar sastāvā esošajām gaismu atstarojošajām daļiņām piešķir ādai pievilcīgu veselīgu mirdzumu, vienlaikus nodrošinot ilgstošu mitrināšanu. Ideāli piemērots sievietēm, kurām ir nespodra un blāva āda. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR.

Novecošanās novērsējs: tonālais krēms Ageless Elixir Miracle - “divi vienā” tipa sastāvs, kas, radot gan tūlītēju, gan ilgstošu efektu, nodrošina nevainojamu klājumu un aizsardzību pret ultravioleto staru izraisītām novecošanās pazīmēm*. Ideāli piemērots sievietēm, kuru āda ir novecojusi un ar noguruma pazīmēm. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR.

---

IEPAZĪSTINĀM ARĪ AR JAUNO MAX FACTOR SMOOTH MIRACLE TONĀLĀ KRĒMA BĀZI - jaunāko neaizstājamo papildinājumu MAX FACTOR MIRACLE WORKERS kolekcijā

JAUNAIS Max Factor praimeris Smooth Miracle, kas tirdzniecībā tiks laists septembrī, ir lielisks papildinājums Max Factor Miracle Worker tonālo krēmu kolekcijai, ko veido tonālie krēmi Miracle Touch, Miracle Match, Skin Luminizer Miracle un Ageless Elixir Miracle. Mitrinošais praimeris acumirklī izlīdzina ādas tekstūru, tā palīdzot vienmērīgi uzklāt tonālo krēmu, lai āda iegūtu veselīgu un jauneklīgu izskatu.

Max Factor eksperti apzinās, ka ādas virsmas nelīdzenums sievietēm sagādā arvien vairāk raižu. Āda, kuras tekstūra nav līdzena, var neļaut iegūt jauneklīgu mirdzumu. Revolucionāro Smooth Miracle praimeri lietojot kopā ar tonālo krēmu tiek iegūts gluds nevainojama izskata klājums.

Zinātnes devums Max Factor Smooth Miracle praimera radīšanā

Sastāvā ir silikona elastomēri un lodītes, kas, radot maigās izkliedes efektu, aizpilda ādas negludumus un optiski izpludina rieviņas, grumbas un citas nepilnības. Praimeris satur arī tādas sastāvdaļas ādas kopšanai kā glicerīns, niacīnamīds un N-acetilglikozamīns, kas mitrina un kopj ādu, gādājot, lai tās virsma būtu īpaši gluda. Spēcīgo antioksidantu - E vitamīna, niacīnamīda, pantenola un zaļās tējas ekstrakta - iedarbībā āda kļūst veselīgāka un izskatās jauneklīgāka.

Nevainojamas sejas ādas iegūšana

Tonālais krēms Miracle Touch viegli klājas uz ādas, saskarē ar to mainot konsistenci no biezas uz šķidru un vizuāli nogludinot ādas tekstūru, bet neuzkrājoties rieviņās. Tas darbojas kā vaska suspensija, tā ka zīdaini šķidrais sastāvs paliek apslēpts zem blīvās tonālā krēma virskārtas un ādu liegā un vieglā slānītī noklāj ļoti smalkas krāsas un krēma daļiņas. Lietots kopā ar Smooth Miracle praimeri, tas ādai piešķir veselīgu un jauneklīgu izskatu.

Grima māksla

Izvēloties Max Factor individualizēto pieeju valdzinoša izskata iegūšanai katru dienu, atrast ideālo tonālo krēmu ir tik viegli kā vēl nekad. Miracle Workers kolekcija ir vienkāršs risinājums, kas sievietēm ļauj atrast īsto tonālo krēmu, īsto toni un īsto maskējošo klājumu neatkarīgi no tā, kas ādai ir nepieciešams.

* Ikdienas lietošanai ar saules aizsargfaktoru SPF 15

Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 15.99 EUR.

---

Atveriet savas acis ar JAUNO Max Factor Voluptuous False Lash Effect skropstu tušu ar mākslīgo skropstu efektu - Tā ir Must-have inovācija skropstu tušu jomā, kas acumirklī PACEĻ skropstas un sniedz tām apjomu

Piedāvājam JAUNO Max Factor Voluptuous False Lash Effect skropstu tušu: progresīvu inovāciju ar nākamās paaudzes Lash Uplift birstīti, kas acumirklī paceļ skropstas, padarot tās biezākas, apjomīgākas un greznākas.

Revolucionārais Lash Uplift birstītes dizains un unikālās spirālveida dimensijas ļauj pacelt skropstas, sniedzot tām piecreiz lielāku apjomu. Veidota no īpaši izvietotiem parastajiem un ķīļveida sariņiem, birstīte satver un satur katru skropstu atsevišķi, paceļot to pie pamatnes un pēc tam skropstu pārklājot un izķemmējot. Atjautīgā skropstu tušas birstītes uzbūve nodrošina paceltas, apjomīgas un atdalītas skropstas, lai grezni iezīmētu un atvērtu acis.

Pievienojoties godalgotajai skropstu tušu kolekcijai, False Lash Effect boutique skropstu tuša atspoguļo Max Factor pētniecības rezultātus, kas pierāda - sievietes vēlas pamanāmas skropstas, lai acis izskatītos plati atvērtas un izteiksmīgas. Galvenais, kas nepieciešams, lai to sasniegtu, ir skropstu PACELŠANA. Paceļot skropstas, biezākā skropstu daļa ir redzamāka, radot lielāka apjoma efektu.

Daudzas sievietes uzskata, ka līdzīgu efektu var panākt skropstas uzliecot, bet pacelšana un uzliekšana nav viens un tas pats. Uzliekšana ļauj iegūt skropstu izliekumu, bet pacelšana ļauj skropstām saglabāt dabisko formu, palielinot leņķi starp aci un skropstu pamatni. Palielinot šo leņķi, tiek palielināts skropstu redzamais garums, radot plaši atvērtu acu efektu.

Paceltas, biezākas, bagātīgākas skropstas ar vienu Lash Uplift birstītes pieskārienu

PACELŠANA: prasmīgi izveidotie ķīļveida sariņi jaunajā spirālveida birstītē satver un satur skropstas no to pamatnes, kur skropstas ir platākas, pēc tam paceļot skropstas uz augšu, vienlaikus krāšņi pārklājot tās ar tušu, kas sniedz apjomu un noturību.

APJOMS: Max Factor Voluptuous False Lash Effect sastāvā iekļautas skropstu apjomu palielinošas pērlītes, kas ļauj skropstu tušu veidot un klāt vairākās kārtās, iegūstot biezākas un kārdinošākas skropstas.

ATDALĪŠANA: plaši atvērtu acu izskats, ko iegūt ļauj nevainojami atdalītas skropstas. Divkāršās iedarbības spirālveida Lash Uplift birstīte ar garākiem sariņiem izķemmē skropstas, atdalot tās no pamatnes līdz skropstu galiem, sasniedzot pat visgrūtāk aizsniedzamās skropstas.

Radiet šarmantas pārvērtības

Max Factor starptautiskās vēstneses Merilinas Monro (Marilyn MonroeTM) ikoniskais stils balstījās brīnišķīgi apjomīgās un paceltās skropstās, viņas koķeto un dzirkstošo personību veidoja burvīgi iezīmētas acis. Šī simboliskā grima stila - juteklisko skropstu izskata, ko iemiesoja Merilina, radītājs bija Makss Faktors (Max Factor), kurš arī pirmais izgudroja skropstu tušas birstīti.

Šobrīd iedrošinām katru sievieti ļaut šarmam notikt #MakeGlamourHappen, izpētot dažādu stilus, lai akcentētu savu skaistumu un valdzinājumu. Ar Max Factor Voluptuous False Lash Effect skropstu tušu radīt satriecošas skropstu pārvērtības ir pavisam viegli: tāpēc atrodiet sevī Merilinu un iegūstiet kārdinošu skatienu.