Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Citi raksti

Vislabākā vasara jauniešiem – angļu valoda, motosports, teniss un citas aizraujošas aktivitātes

© Education Centre Durbe

Vai esat jau izvēlējušies, kā Jūsu bērns pavadīs vasaras brīvdienas? Vasara ir piemērotākais laiks, lai pilnveidotu sevi, iegūtu jaunas zināšanas un uzkrātu pozitīvus iespaidus nākamajam mācību gadam! Arī šogad Education Centre Durbe sagatavojis īpašu bērnu un jauniešu vasaras nometņu "ēdienkarti" - piedāvājumā grupu braucieni uz Londonu, Braitonu un Maltu, sportiskās aktivitātes Prāgā un nestandarta piedzīvojumu nometnes Lielbritānijā - visām vecumu grupām un interesēm.

Īpaši mērķtiecīgiem jauniešiem no 12 līdz 17 gadu vecumam būs piemērota intensīvā angļu valodas nometne Lielbritānijas kūrortpilsētā Braitonā ar 32 nodarbībām nedēļā. Pēc mācībām jaunieši izbaudīs ūdens aktivitātes, piedalīsies sporta spēlēs, dosies izbraucienos uz tuvējām pilsētām, kā arī pilnas dienas ekskursijā uz Londonu. Ņemot vērā lielo pieprasījumu, piedāvājam divus braucienu datumus - no 17. jūlija līdz 31. jūlijam un no 1. līdz 14. augustam.

Ūdens un atpūtas mīļotājiem no 13 gadu vecuma iesakām grupu braucienu uz STS angļu valodas nometni vienmēr saulainajā Maltā. Trīs nedēļu laikā jaunieši iepazīs Maltas salas arhipelāgu, pastaigāsies pa šaurajām, vēsturiskajām ieliņām, izbaudīs saules vannas, dosies ekskursijās un atpūtīsies slavenajās Maltas pludmalēs, kā arī novērtēs maltiešu viesģimenes viesmīlību. Lielisks iedegums un vislabākās emocijas garantētas!

Savukārt radošiem bērniem jau no 11 gadu vecuma piedāvājam grupu braucienu uz KKCL mediju nometni, kas norisināsies Londonas priekšpilsētā Harrow. Katru nedēļu jaunieši iegūs jaunas iemaņas dažādās tematiskajās nodarbībās - filmu veidošanā, mūzikas un video producēšanā, web dizainā, animācijā un žurnālistikā. Pēc mācībām paredzēta Londonas ievērojamāko apskates vietu un objektu izpēte un jautras, izzinošas ekskursijas uz citām Lielbritānijas pilsētām.

2016. gada vasaras jaunums! PGL tematiskās programmas Anglijā - motosporta nometne (jau no 7 gadu vecuma) un fotogrāfēšanas nometne (no 10 gadu vecuma). Priekšpusdienā bērni apgūs fotogrāfēšanas mākslu vai motocikla un kvadracikla braukšanas iemaņas, savukārt pēcpusdienā - varēs izvēlēties kādu no vairāk nekā 20 sporta nodarbībām. Nedēļas laikā nometnes dalībnieki iegūs jaunas prasmes un izmēģinās dažādas aizraujošas aktivitātes, turklāt to visu darīs kopā ar vietējiem britu jauniešiem, tādējādi pilnveidojot angļu valodas zināšanas.

Visbeidzot aicinām vasaras brīvdienās izzināt Čehijas galvaspilsētas Prāgas noslēpumus. Bezgala skaistā, vēsturiskā pilsēta piedāvā plašu aktivitāšu klāstu jauniešiem - izvēlieties angļu valodas, angļu + čehu valodas, tenisa, fitnesa vai futbola nometni. Pēc angļu valodas nodarbībām un sporta treniņiem jaunieši piedalīsies plašā izklaides programmā, kas ietver Prāgas zoo un akvaparka apmeklējumu, izbraucienu ar kuģīti pa Vltavu, kā arī ekskursijas uz Karlšteinas pili un Karlovy Vary kūrortu.

Vairāk informācijas par grupu braucieniem un vasaras nometnēm ASV, Vācijā, Francijā, Spānijā u.c. valstīs skatieties www.durbe.edu.lv vai zvaniet 67223122. Mēs palīdzēsim Jums izvēlēties piemērotāko variantu, lai sniegtu Jūsu bērnam vislabāko vasaras piedzīvojumu!