Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Citi raksti

Vērienīgas atlaides bērnu nometnēm un mācībām pieaugušajiem ārzemēs!

© Publicitātes foto, Education centre Durbe

Paldies Jums!

Ar lielu prieku un lepnumu paziņojam, ka 22. maijā Education Centre Durbe atzīmēs savu 20 gadu jubileju! Esam bezgala pateicīgi visiem mūsu klientiem par uzticību un lojalitāti. Jau kopš 1996. gada strādājam izglītības jomā - piedāvājam svešvalodu apguvi pieaugušajiem Latvijā un ārzemēs, vasaras nometnes ārzemēs bērniem un jauniešiem, kā arī palīdzam izvēlēties piemērotāko universitāti, skolu vai studiju programmu un pieteikties mācībām. Mums ir patiess prieks realizēt Jūsu un Jūsu bērnu vēlmes mācīties un pilnveidoties.

Atlaides un dāvanas!

Par godu jubilejai esam sagatavojuši Jums īpašas atlaides bērnu un jauniešu valodu nometnēm ārzemēs, kā arī angļu, itāļu un franču valodas apmācībai pieaugušajiem Lielbritānijā, ASV, Indijā, Francijā un Itālijā. Piedāvājumā gan bezmaksas mācību nedēļas Anglijā vai Indijā, gan atlaides līdz pat 1000 EUR Itālijā - izvēlieties sev tīkamāko!

Pieaugušajiem iesakām FLS International angļu valodas kursus Filadelfijā, Lasvegasā vai Bostonā ar 30% atlaidi, savukārt gardēžiem un mākslas mīļotājiem piedāvājam 20% atlaidi skanīgās itāļu valodas apguvei Romā un Florencē.

Bērniem un jauniešiem piedāvājumu klāsts ir vēl plašāks - 1000 EUR atlaide intensīvajai angļu valodas nometnei Itālijā, 400 USD atlaide tematiskajām nometnēm ASV, 250 GBP atlaide trīs nedēļu nometnei saulainajā Džersijas salā un vēl, vēl vēl! Atliek tikai izvēlēties!

Aicinām iepazīties ar pilnu jubilejas piedāvājumu un atlaižu sarakstu mūsu mājas lapā, kā arī sekot aktuālākajiem jaunumiem un piedalīties konkursos EC Durbe Facebook lapā.

Noteikti iesakām ieskatīties mūsu lieliskajos grupu braucienos, kamēr vēl ir brīvas vietas!

Vairāk informācijas www.durbe.edu.lv

Zvaniet 67223122 vai rakstiet lena@durbe.edu.lv

Laiks uzdrīkstēties piepildīt savus sapņus! Svinam jubileju un baudām pavasari kopā!