Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

Izvēlieties, ko Jūsu bērns darīs vasarā!

© Publicitātes foto, Education centre Durbe

2016.gada vasara tuvojas straujiem soļiem, līdz ar to jau laicīgi jāsāk plānot savas atvases vasaras brīvlaiku, lai tā netiktu pavadīta, bērnam garlaikojoties mājās, stundām ilgi sērfojot internetā vai caurām dienām klaiņojot ārā draugu pulciņā.

Education Centre Durbe nāk palīgā vecākiem ar aizraujošām valodu nometnēm Anglijā, Maltā, Amerikā, Vācijā, kā arī jaunu programmu Brazīlijā bērniem un jauniešiem vecumā no 7-18 gadiem! Aicinām iepazīties ar populārākajiem EC Durbe vasaras braucieniem un izvēlēties savu, lai garantētu bērnam pozitīvām emocijām pilnu vasaru.

Braitona, Anglija – intensīva programma ar 32 angļu valodas nodarbībām nedēļā vai standarta programma ar 20 nodarbībām nedēļā par vienu cenu! Šī nometne ir lielisks variants īpaši mērķtiecīgiem jauniešiem. Audzēkņi divas nedēļas dzīvos vienā no saulainākajām kūrortpilsētām – Braitonā, kas atrodas nieka stundas brauciena attālumā no Londonas! Intensīvas mācības, jūra un izklaides – viss vienā vietā!

Malta - Pēdējos gados Malta kļuvusi pazīstama ne tikai kā fantastiskas atpūtas zeme, bet arī kā populārs angļu valodas mācību centrs. Nometne piedāvā gan dzīvošanu viesģimenēs, gan dzīvošanu 4* viesnīcā  pašā jūras krastā. Jaunieši atgriezīsies atpūtušies, smaidīgi,  ar lielisku iedegumu  un pateicīgi par šo braucienu!

Vasaras kokteilis Amerika+Kanāda – Pēdējos 6 gados jau vairāk nekā 50 jaunieši ir devušies šajā aizraujošajā braucienā, jo 4 nedēļu laikā viņi apmeklēs uzreiz divas Ziemeļamerikas valstis! Amerikā jaunieši paviesosies mūžam krāšņajā Ņujorkā, ieraudzīs vareno Niagāras ūdenskritumu, apmeklēs Balto namu, Aviācijas un Kosmosa muzeju un pakutinās nervus lielākajā atrakciju parkā! Kanādā būs iespēja apskatīt galvaspilsētu Otavu un slaveno Toronto, Monreālu, kā ari izbaudīt Tūkstoš Ezeru rajonu! Reģistrējoties braucienam līdz 15. martam – atlaide 150 EUR!

Londona Anglija– unikāla mediju nometne ar tādām nodarbībām kā filmu veidošana, mūzikas un video producēšana, animācija, web dizains u.c. Katru nedēļu tiks pasniegtas 5 tematiskās nodarbības un 15 angļu valodas nodarbības. Šajā nometnē katrs dalībnieks pārliecināsies par nodarbību lietderīgumu, jo nometne sevī apvieno visu, kas nepieciešams mūsdienu jaunietim – jaunas iemaņas, lielisku izklaidi un aizraujošas ekskursijas uz tādām vietām kā Kembridža, Oksforda un Braitona!

Vācija – ūdenssporta nometnēs ezera krastā Berlīnē jaunieši varēs izmēģināt tādus sporta veidus kā burāšana, airēšana, sērfošana u.c.! Neapšaubāms nometnes pluss – šeit mācās un atpūšas arī vācu pusaudži, līdz ar to Jūsu bērnu sagaida īpaši intensīva vācu valodas sarunu prakse! Ekskursiju klāstā ir iekļauts Berlīnes mūris, muzeju sala, Berlīnes zoodārzs, Lego valstība un citi apskates objekti!

Brazīlija – eksotiskākais 2016. gada jaunums – 3 nedēļas ilga kultūras apmaiņas programma jūlijā – tiem, kuri ir kvēli futbola piekritēji un vēlas izjust enerģiskās sambas maģisko iedarbību! Programma ļaus iepazīt Brazīlijas spožumu, kultūru, viesmīlību un pārsteidzošo dabas skaistumu. Īpaši mērķtiecīgie jaunieši tiek aicināti apgūt portugāļu valodu!

Vēlamies pievērst Jūsu uzmanību populārajām tematiskajām nometnēm Amerikā ar sērfošanas, aktiermākslas, kinorežijas, fotografēšanas, basketbola, vokāla un sporta nodarbībām. EC Durbe klientiem tiek piedāvātas atlaides 300-320 USD apmērā!

Vairāk informācijas par grupu braucieniem un nometnēm aicinām skatīt www.durbe.edu.lv vai  rakstiet uz pasts@durbe.edu.lv vai zvaniet pa tālruni 67844442, 67223122!