Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Citi raksti

Izbaudi saulainos dzīves priekus ar ierobežotā daudzumā izlaistām ESCADA smaržām Agua del Sol!

© Publicitātes foto, Escada

Saules siltais pieskāriens ādai aicina atslābināties un bez steigas izbaudīt pasauli ap sevi – putnu dziesmas, žilbinošo gaismu un krāšņās, skaistās izplaukušās puķes. Jaunās ESCADA smaržas Agua Del Sol uzvedina uz šīm svētlaimīgajām vasarīgajām sajūtām – gluži kā smaržīga biļete, kas ļauj atgriezties pie atmiņām par saulainajiem dzīves priekiem.

Agua Del Sol ir jau divdesmit ceturtais no ESCADA tik populārajiem vasaras ekskluzīvā izlaiduma aromātiem, kas ir kļuvuši īstas kolekcionēšanas vērti un ko gadu pēc gada ar nepacietību gaida zīmolam uzticamie pircēji. Šajās smaržās pa īstam atklājas vissaulainākā gadalaika aura – tieši šis vasarīgums, no kura staro prieks un smaržu lietotāju pārņemoša laimes izjūta, ESCADA vasaras aromātus ir padarījis ievērojamus jau kopš 1993. gada.

Aromāts

ESCADA Agua del Sol siltā un možā smarža ar augļu deserta notīm aicina tevi izbaudīt saulainos dzīves priekus. Aromāts vilina ar spirdzinošā Āzijas bumbieru deserta un vēsā aveņu sorbeta augļu notīm, virs tām paceļoties Itālijas citrusaugļu miziņu smaržai un uzmundrinošo rozā piparu vēsmai.

To visu vēl kārdinošāku padara zeltaini samtainas krēmīgās aprikožu nektāra notis, ko aromāta sirdī līdzsvaro maigu rožlapiņu dvesma, piešķirot gardajam augļu kokteilim elegantu sievišķību.

No pamatnotīm plūst silta juteklība, kas raksturīga nomierinošajam tonkas pupiņu, sandalkoka un baltā muskusa krēma maisījumam. Apvienojumā ar aprikožu nektāru šis akords rada iesauļotas un mirdzošas ādas ilūziju.

Smaržu pudelīte un ilustrācijas

Jaunajā ierobežotā daudzumā izlaisto ESCADA smaržu Agua del Sol enerģija un siltums ir atspoguļoti arī to noformējumā un ilustrācijās. Šogad klasiskās formas pudelīte ir caurspīdīgā saulaini dzeltenā un lieliskā jūras zilā tonī ar smalki izstrādātu un krāsainu rakstu, kuram iedvesma rasta košās augu un dzīvnieku valsts neizmērojamajā daudzveidībā, kas novērojama dažādu valstu piekrastes dabā.

Ievērojamā modes ilustratore Anja Krenke iedvesmu skaistajam košajam dizainam smēlās no paša aromāta un atmiņām par vasaras bezrūpību, ko raisa šīs smaržas. Smaržu kastīte atspoguļo koncepciju par saulaino dzīves prieku baudīšanu – meitene ar šī gada ESCADA vasaras smaržu ļaujas saules glāstiem un skaistumam ap sevi, gozējoties starp spilgtiem tropu ziediem un tumši zilo jūru.

“Mani iedvesmoja gan smaržu nosaukums – Agua del Sol, gan aromāta notis, kas manī uzbūra ainas par eksotiskām vietām, spožām krāsām un ilgām, ko mēs visi jūtam pēc saules,” skaidro modes ilustratore Anja Krenke. “Lai uztvertu šo sajūtu un to iedzīvinātu, es radīju meiteni, kas ir laimīga, apmierināta ar sevi un mierīga, taču vienlaikus arī pilna dzīvības un magnētiskas enerģijas. Viņa atpūšas no ikdienības un, juzdamās brīva, izbauda laiku pludmalē, ko ieskauj ziedi un augļi.”

ESCADA AGUA DEL SOL AROMĀTU KOLEKCIJA

Smaržūdens 30 ml EUR 43.91
Smaržūdens 50 ml EUR 63.21
Smaržūdens 75 ml EUR 77.41

HUGO laiž klajā smaržas HUGO MAN Extreme un HUGO WOMAN Extreme

Atklājot svaigumu ar jaunu spēku, šopavasar HUGO laiž tirdzniecībā HUGO Extreme – divus jaunus sevišķi pacilājošus un uzmundrinošus aromātus, kas papildinās savas līdzinieces – leģendārās oriģinālās smaržas HUGO MAN un HUGO WOMAN.

Košos reklāmas plakātus, kuros iedzīvināts papildu svaiguma lādiņa spēks, veidojis enerģiskais un slavenais modes un stila fotogrāfs Bendžamins Lenokss. Abos savstarpēji papildinošajos plakātos redzamā dzirkstošu burbuļu eksplozija attēlo vieglumu un enerģiju, ko sniedz HUGO Extreme smaržas. Atspoguļojot smaržu enerģisko garu, plakāti parāda neapšaubāmi unikālu jaunu spēku ieguvušas pašapziņas izpausmi.

Vīriešu smaržu HUGO MAN Extreme reklāmas kampaņā atkal piedalās Adriens Saors, kuram tik raksturīgo pašapziņu un pievilcību vēl vairāk izceļ HUGO Extreme sniegtais svaiguma lādiņš.

Līdz ar viņu sieviešu smaržu HUGO WOMAN Extreme reklāmā atgriezusies arī Fraja Beha Ēriksena, ne vien demonstrējot pārliecību, sievišķību un īstu pašapziņu, bet arī starojot no lieliskā svaiguma lādiņa, ko tai dāvājis jaunais dzīvīgais aromāts.

HUGO MAN Extreme aromāts

Jaunais smaržūdens leģendārajā blašķei līdzīgajā flakonā piešķir klasiskajam HUGO MAN aromātam jaunu spēku ar intensīvām un mūsdienīgām niansēm. Vispirms no aromāta izplūst tipiskais zaļo ābolu svaigums, kas pastiprināts līdz maksimālam efektam. Atklājot smaržu moderno šķautni, tajā uzvirmo lavandas, salvijas un ģerānijas piesātināti aromātiskās sirdsnotis. Beigās iesmaržojas spēcīgas un īpatnējas cierdkoka un egles balzama pamatnotis.

HUGO MAN Extreme smaržu spēks slēpjas nenoliedzamajā harmonijā, kas vieno visas sastāvdaļas, ierosinot dzīvinoša svaiguma eksploziju. Tas ir aromāts visiem tiem, kas vēlas dzīvot pēc saviem noteikumiem.

HUGO MAN vēstnesis Adriens Saors skaidro: “Manuprāt, brīdī, kad, izvēloties smaržas, esi pasmaržojis īstās, izveidojas acumirklīga saikne. Ja vēlies ko jaunu un atsvaidzinošu, meklē ko modernu un unikālu, HUGO Extreme smaržas būs tev īstās.”

HUGO WOMAN Extreme aromāts

HUGO WOMAN Extreme aromāts ir jauna leģendāro HUGO WOMAN sieviešu smaržu variācija. Šī koncentrētā smaržūdens sirdī kūsā spēcīgs dzīvinošs svaigums. Neatvairāmās augļu un uz piedzīvojumiem vedinošās svaigās ekstravaganto Boizena ogu sākuma notis kontrastā ar drosmīgu Himalaju sarkanās zāles aromāta šalti veido dzirkstošo pirmo akordu.

Aromātam izplatoties, piesātinātā Indijas jasmīna smaržas spēks aromāta sirdī saceļ baltu ziedu vētru, kura kopā ar atjaunojošās melnās tējas garaiņiem rada vēl vairāk spirgtuma. Gluži kā ziedam plaukstot, smaržas dabiskais skaistums atklājas pakāpeniski, līdz atveras pilnībā. Pamatnotīs reti izmantotās, bet tik bezgala daudzšķautņainās Austrumu osmantusa ziedu smaržas izsmalcinātās notis piešķir īpašu juteklību, izceļot citu sastāvdaļu izteiksmīgo skaistumu.

Smaržas ir iepildītas rozā pudelītē, kas simbolizē vieglumu un brīvību.

Runājot par jaunajām smaržām, HUGO WOMAN vēstnese Fraja Beha Ēriksena stāsta:HUGO WOMAN Extreme ir intensīvāka smaržu versija. Tajā jūtamas jasmīna notis un ļoti skaidra balto ziedu un osmantusa smarža – tas ir ļoti sievišķīgs aromāts, kas uzlādē ar svaigumu. Man patīk, kā tas smaržo uz manas ādas.”

Smaržas HUGO MAN Extreme (pieejamas pudelītēs ar 60 un 100 ml tilpumu) un HUGO WOMAN Extreme (pieejamas pudelītēs ar 30, 50 un 75 ml tilpumu) pārdošanā tiks laistas no 2016. gada februāra.

PRODUKTU KLĀSTS

HUGO MAN EXTREME EDP 60ML - 61.95 EUR
HUGO MAN EXTREME EDP 100ML - 85.05 EUR
HUGO WOMAN EXTREME EDP 30ML - 53.55 EUR
HUGO WOMAN EXTREME EDP 50ML - 76.65 EUR
HUGO WOMAN EXTREME EDP 75ML - 98.70 EUR

Facebook: www.facebook.com/hugoboss
Tviteris: http://twitter.com/HUGOBOSS
YouTube: www.youtube.com/hugoboss
Google+: http://google.com/+hugoboss
Instagram: http://instagram.com/hugoboss
Pinterest: http://pinterest.com/hugoboss
Foursquare: http://foursquare.com/hugoboss

Gucci Guilty Eau, piedāvā jaunu tualetes ūdeni

Gucci paziņo par jaunā tualetes ūdens iznākšanu Gucci Guilty Eau, kas papildinās Gucci Guilty aromātu klāstu.

Gucci Guilty Eau ir patīkama un viegla klasisko Guilty sieviešu un vīriešu aromātu interpretācija, kas atšķiras no tradicionālā dzirkstošā, atvēsinošā tualetes ūdens ar pārliecinoši delikātu un romantisku piesitienu.

Guilty Eau Viņai liegi atveras ar siltu ūdens akordu un saldu līčiju. Aromāta sirdī parādās maigie ceriņi un atsauc atmiņā oriģinālo aromātu, kas šajā versijā papildināts ar meža zemenēm, kamēr muskusa bāzes notis līdzinās kailās ādas tveicei.

Guilty Eau Viņam ir reibinošs citrona un bergamotes kontrasta aromātu savienojums virsnotīs ar cēlu koksnes īrisa sakni, kas piešķir intriģējošu papildinājumu oriģināla aromāta apelsīnzieda smaržai. Aromāta bāzes notīs maigs pačūlijas un muskusa sajaukums nosaka aromāta tembru.

IEPAKOJUMA DIZAINS

Gucci Guilty Eau aromāta iepakojums ir izcili tīkams acīm un taustei. Uz melnā kastītes fona staro Gucci leģendārie iniciāļi zelta un metāliskā nokrāsā.

PRODUKTU KLĀSTS

Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 50 ml 81.00EUR
Gucci Guilty Eau Pour Femme EDT 75 ml 111.50EUR
Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 50 ml 70.00EUR
Gucci Guilty Eau Pour Homme EDT 90 ml 93.00EUR