Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Gustavsberg radījis jaunu kolekciju "Estetic" vannasistabām

Gustavsberg jaunā kolekcija vannasistabām "Estetic" © Publicitātes foto, Gustavsberg

Savā jaunajā santehnikas iekārtu kolekcijā “Estetic” Gustavsberg apvieno ekskluzīvu dizainu ar inovatīviem risinājumiem. Kolekcijas radītājs ir plaši pazīstamais zviedru dizaineris Jons Eliasons. Šai kolekcijai, kuras estētiku iedvesmo ūdens, ir raksturīgs viegluma iespaids, kas piestāv gan lielākām, gan mazākām vannas istabām. Porcelāns “Estetic” kolekcijas iekārtām ir pieejams tādas krāsās kā glancēti balta, matēti balta un melna.

Ar “Estetic” Gustavsberg vēlējās radīt produktus ar skandināvu dizainu, kas dod jaunu sparu zīmolam. Jons Eliasons ir radījis tādu dizainu, kurā katra līnija ir skaistuma izjūtai tīkama. Un tas ir apvienots ar inovatīvajām detaļām higiēnas jomā.

Neskatoties uz smalko izskatu, “Estetic” kolekcijas maigās formas rada arī pietiekami daudz plašuma. Vienkāršās formas atvieglo tīrīšanu un nodrošina izcilu higiēnu. Laikā, kad Jons Eliasons strādāja pie kolekcijas īpašā stila izveides, viņš vēroja ūdeni dabiskos apstākļos un pētīja ūdens plūdumu.

“Estetic” turpina izmantot arī Gustavsberg revolucionāro ūdens nolaišanas tehnoloģiju Hygienic Flush. Tas nozīmē, ka tualetes pods tiek efektīvi iztīrīts, pateicoties tās atklātajai malai. Savukārt ar unikālo virsmas apstrādes tehnoloģiju Ceramicplus netīrumi un ūdens viegli notek no porcelāna virsmas un neuzkrājas uz tās.  

Sienā iebūvēto podu popularitāte arvien pieaug, galvenokārt tāpēc, ka to kopšana ir vienkāršāka. Bet arī klozetpods no Estetic kolekcijas ir izstrādāts tā, lai novērstu netīrumu sakrāšanos starp sēdekli un ūdens rezervuāru. Izlietnes tiek piedāvātas divos izmēros, un tualetes podi ir pieejami divās versijās: sienā iebūvētais un uz grīdas uzstādāmais. Pavasarī Estetic kolekcija tiks papildināta ar jaucējkrānu izlasi.

Par Villeroy & Boch Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsberg AB ir viens no vadošajiem vannas istabas iekārtu ražotājiem Skandināvijā. Gustavsberg un Villeroy&Boch zīmoli ir apvienoti grupā, vēršot lielu uzmanību uz tādu vannas istabas iekārtu kā tualetes podu, izlietņu, jaucējkrānu un vannu, ražošanu. Ziemeļeiropas un Baltijas reģionā Gustavsberg kopumā nodarbina apmēram 400 cilvēku. Tā ir daļa no vācu korporācijas Villeroy & Boch AG, un tādējādi viens no vadošajiem vannas istabas interjera priekšmetu ražotājiem Eiropā, Vairāk uzziniet www.gustavsberg.com.