Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Rudenīgie aromāti sievietei un vīrietim

Prada Luna Rosa Sport

AROMĀTS, KAS RAKSTURO PRADAS VĪZIJU PAR ĪSTU VĪRIŠĶĪBU

Magnētiski pievilcīgs, hromēts ar sarkanas krāsas elementiem, mūsdienīgs, ar leģendāro vertikāli izvietotu sarkano logotipu.

Cena veikala plauktos : 50ml – € 68.00

Svini dzīves jaukākos mirkļus ar ESCADA ekskluzīvā izlaiduma smaržām Joyful Moments

Tver un izbaudi jaukos prieka brīžus – īsos laimes mirkļus, kurus bieži pat nepamani, bet kuri kopā liek tev novērtēt dzīves skaistumu. Nav nozīmes, vai tas ir atpūtas brīdis, iepriekš nezināmas vietas atklāšana vai negaidīta sastapšanās ar vecu draugu, jo jaunās ESCADA ekskluzīvā izlaiduma smaržu Joyful Moments pudelītē apslēptais dzīvesprieks tā vien rosina tīksmīgi izdzīvot visus šos jaukos mirkļus.

Spilgtas un kaismīgas, šīs smaržas ir radītas, lai katra diena būtu saulainu prieka un tīksmes brīžu piepildīta. No tām plūsmo pozitīva attieksme, lai tu savā dzīvespriecīgajā noskaņojumā varētu dalīties ar apkārtējiem. ESCADA ekskluzīvā izlaiduma smaržas Joyful Moments tev ļauj būt brīvai no aizspriedumiem un izbaudīt mazos ikdienas prieciņus.

Cena veikala plauktos : 50ml – € 68.70

Gucci Bamboo -  NEATVAIRĀMA SIEVIŠĶĪBA JAUNS AROMĀTS MŪSDIENĪGAI, DAUDZPUSĪGAI SIEVIETEI.

Spēcīgs un graciozs – viens  no Gucci zīmola visatpazīstamākajiem dizaina rokrakstiem ir veidojis arī mūsdienu Gucci sievieti. Bambuss uzplaukst ekstremālos apstākļos. Spējot izturēt pat orkāna spēku, tā dabīgais spēks ir salīdzināms pat ar tēraudu. Smalks un elegants tas lokani paceļas pār citiem augiem. Mūsdienu Gucci sievietei piemīt bambusa rakstura īpašības. Viņa spēj sabalansēt spēku un pašpārliecinātību ar savu iedzimto sievišķību. Viņa ir jutekliska, taču spēcīga un ar noteiktām prasībām. Viņa liecas, taču nelūzt. Gluži tāpat kā bambuss, viņa ir vitalitātes pilna, spēj pielāgoties un viegli pieņem pārmaiņas dzīvē. Viņai piemīt pievilcīgi daudzšķautņains neatdarināmas sievišķās enerģijas sajaukums.

Šīs magnētiskās šķautnes, kas pulsē viņā, ir kļuvušas par Gucci jaunā aromāta stāsta pamatu.

Gucci Bamboo tualetes ūdens 30 ml - 74.00 EUR
Gucci Bamboo tualetes ūdens 50 ml - 100.80 EUR

Paco Rabanne Olympea

MŪSDIENU KLEOPATRA, NEATKARĪGA UN KRĀŠŅA, LEĢENDĀRA

 Viņa ir sevišķi eleganta, seksīga un veiksmīga – viņa ir triumfa iemiesojums. Šī mūsdienu Kleopatra ir karalieņu karaliene, allaž uzvaroša un absolūts elks citiem. Viņai nav bijis jāizvēlas starp daili un gudrību, kas viņu dara tik neatkārtojamu. Viņa jau ir piedzimusi ar triumfa garu.

Cena veikala plauktos : 30ml – € 57.00

CH MEN PRIVÉ

AUSTRUMNIECISKS AROMĀTS AR KOKSNES UN ĀDAS AKCENTIEM .

Vīrišķīga smarža, kurā kārdinošais ugunīgā viskija gars apvienots ar jutekliskās melnās ādas kaismīgo un bagātīgo aromātu, kam dzirksti piešķiļ sasaldētās lavandas, kardamona un viegla benzoīna elpa.

Cena veikala plauktos : 50ml – € 67.00

James Bond Seven, Seven Intense

007 Fragrances paziņo par jauna augstākās klases vīriešu tualetes ūdens SEVEN

Smaržu SEVEN radīšanā iedvesma smelta no aģenta 007 pasaules spēcīgajiem iespaidiem, kas nebeidz valdzināt Bonda fanus. SEVEN ir jauns augstākās klases papildinājums 007 Fragrances smaržu kolekcijā. Smaržas, ko veido rūpīgi atlasītas sastāvdaļas, ir iepildītas izteiksmīgā spīdīgā pudelītē.

Cena veikala plauktos : 30ml – € 23.00