Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

Kvalitatīvas septiskās iekārtas var piegādāt arī mūsējie

© Publicitātes foto

Kvalitatīvas, augstas izturības kanalizācijas tvertnes, septiķus un bioiekārtas beidzot var piegādāt arī mūsējie – tādas saviem klientiem gatava piedāvāt firma DDRE Pluss. Pagājušajā gadā iegūtais starptautiskais CE sertifikāts par septisko sistēmu kvalitatīvu attīrīšanas procesu apliecina to, ka sistēma ir droša un atbilst Eiropas Savienības prasību standartiem.

Labs risinājums visām jomām

SIA DDRE Pluss tvertnēm ir īpaši projektēta forma un biezums, kas nodrošina, ka, iebūvējot tvertni smagā augsnē pie augstiem gruntsūdeņiem, tā paliks nemainīgā formā un veiks kvalitatīvi savu funkciju. Tvertnes var iebūvēt arī zem ceļa braucamās daļas – to pilnīgi noteikti novērtēs savulaik ar padomjlaiku caurtekām mocījušies cilvēki. Septiķu un tvertņu korpusam tiek dota desmit gadu garantija, ko arī apstiprina atbilstoša deklarācija.

Savukārt dārza mājiņām piedāvā mazāka tilpuma tvertnes, kas ļauj būtiski ietaupīt līdzekļus, turklāt ikdienā lietot kvalitatīvu kanalizācijas sistēmu. Firma nodrošina pilnu izbūves servisu – no bezmaksas objekta apskates līdz zāliena iekopšanai pēc izbūves. Darbus kompānija veic visā valsts teritorijā. Viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc izvēlēties septiķi, ir tas, ka tas tikai reizi gadā jāatsūknē ar asenizācijas mašīnu, bet pārējā laikā nav nepieciešamas dūņas vai bio baktērijas, kas novērstu smakas un nepatīkamus aromātus. Veicot kvalitatīvu iebūvi atbilstoši normatīvajiem aktiem un prasībām, tiek izbūvēta pareiza ventilācijas sistēma, kas nerada smakas. Jāpiebilst, ka septiķis ir arī labs risinājums namiņiem, kuros pastāvīgi nedzīvo, jo nav nepieciešams lieki tērēt elektroenerģiju un raizēties, ka ziemas periodā kaut kas varētu būt aizsalis vai nedarbotos. Tāpēc ir svarīgi iebūves darbus uzticēt profesionāļiem, ar praktisko pieredzi šāda veida darbos.

Tiem, kas novērtē kvalitāti

Drenāžas sistēmas izbūvei SIA DDRE Pluss izmanto tikai īpaši mazgātus noteiktas frakcijas oļus. Arī caurules, ar kurām kompānija strādā, Latvijas veikalos nav pieejamas, tās tiek speciāli pasūtītas. Ārējo komunikāciju izbūves darbus firma veic jau septīto gadu, viņu meistari ir kvalificēti, un visiem darbiniekiem ir sertifikāti par to, ka viņi ir izgājuši nepieciešamās praktiskās un teorētiskās apmācības. «Veicam jau esošo kanalizācijas sistēmu pārbūvi, respektīvi, ja klientam kādu laiku iepriekš izbūvētā kanalizācijas sistēma vairs nedarbojas, mēs veicam defektāciju un veicam gan remonta darbus, gan drenāžas sistēmas pārbūves darbus. Pie esošās sistēmas tiek pārbūvēta drenāžas sistēma, un iekārta atkal darbojas pilnvērtīgi vismaz septiņus līdz desmit gadus. Veicot gan lietus, gan kanalizācijas notekūdeņu sistēmu drenāžas izbūvi, liela nozīme ir drenējošā laukuma un pamata pareizai sagatavošanai un piepildīšanai ar notekas frakcijas skalotiem, tīriem oļiem, kas, tāpat kā septiķi, ir kalibrēti, un viss apstrādes process ir sertificēts,» ziņo firmas pārstāvji. Jāpiebilst, ka šis uzņēmums nodarbojas arī ar mini ekskavatoru nomu, turklāt nodrošinot tehnikas transportēšanu. Pieejami vairāki traktoriņi ar dažādu platumu kausiem un Bobcat mini iekrāvējs – tas pieejams gan ar ķēdēm, gan bez ķēdēm. «Strādājam septiņas dienas nedēļā un individuāli pielāgojamies klienta vēlmēm un vajadzībām.»

Šeit pat, uz vietas

DDRE Pluss vienlaikus piedāvā Latvijā ražotus septiķus un arī bio iekārtas, turklāt ražošanas process notiek netālu no Rīgas – Ādažos, SIA Rotons ražotnē. Starp citu, daudzi nemaz nezina, kas ir septiķis? Tātad: septiķis ir speciāli izbūvēta kanalizācijas tvertne ar divām starpsienām, kurās iekšā ir vēl rezervuāri pilnvērtīgākam attīrīšanas procesam, kas pēc nonākšanas pēdējā rezervuārā tālāk filtrējas zemē, speciāli izbūvētā drenāžas sistēmā. Tāpat kā jebkura kanalizācijas sistēma, arī septiķis vienu reizi gadā ir jāattīra. Ražotājs ražo dažādu tilpumu septiķus, sākot no 1 m3 līdz 5 m3 tilpuma. Mazākā tilpuma septiķi paredzēti dārza namiņiem un pirtiņām, lielākie jau ikdienas lietošanai lielākām ģimenēm privātmājās.

Bio iekārtas, ko firma piedāvā saviem klientiem, tiek montētas SIA Rotons ražotajās tvertnēs, bet pati attīrīšanas sistēma tiek pasūtīta no sabiedrības partneriem Vācijā. Kompānija uzstāda tā sauktās SBR tipa sadzīves notekūdeņu attīrīšanas sistēmas, kas gadu desmitiem ir sevi pierādījušas kā vienas no kvalitatīvākajām un precīzākajām iekārtām. Iekārtas ir testētas un pārbaudītas, iziets sertifikācijas process, un viss ir atbilstošs ES prasībām. Liels pluss ir arī tas, ka sistēmas ir atzītas par ekonomiski izdevīgām, jo patērē salīdzinoši maz elektroenerģijas. Turklāt šo iekārtu lielā jauda nodrošina to, ka attīrītais ūdens tiešām būs tīrs un atbilstošs visām atbildīgo dienestu prasībām. Tāpat kā septiķus, arī bio iekārtas vienu reizi gadā jāiztīra un jāapkopj, bet DDRE Pluss nodrošina arī pilnu apkopes servisu no asinizācijas mašīnas pakalpojuma līdz iekārtas pilnīgai tīrīšanai un servisa pakalpojumiem. «Meistari tiek apmācīti Vācijā praktiskajās un teorētiskajās nodarbībās, turklāt nodrošinām garantijas servisu sistēmai divu gadu garumā, bet tā iekārtu kopumam – desmit gadu garumā,» tā firmas pārstāvji.

ADRESE:
DDRE Pluss
Brīvības iela 10b – 10, Dobele, LV-3701
Tālrunis: 25915430, 25449886
info@ddre.lv
www.ddre.lv