Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Citi raksti

Jaunas uzmundrinošas Mexx smaržas viņam un viņai

Jaunas uzmundrinošas Mexx smaržas viņam un viņai © Publicitātes foto

*IEROBEŽOTA PIEEJAMĪBA*

Dzīvo šeit un tagad.
Tavi pēkšņie un īpašie dzīves brīži
Jaunas uzmundrinošas Mexx smaržas viņam un viņai

Īstā dzīve sākas piektdienas vakarā, vai ne? Patiesībā ar Life is Now smaržām brīvdienu sajūtu iespējams izbaudīt katru dienu.

Mexx nedomā, ka īstā dzīve sākas tikai nedēļas nogalēs vai brīvdienās. Acumirklīga laimes sajūta tevi var pārsteigt jebkurā brīdī – kad ieraugi brīvu sēdvietu pārpildītā vilcienā, izdzirdi savu mīļāko dziesmu atskaņošanas sarakstā vai saņem pastkarti no laba drauga.

Jaunās Mexx smaržas viņam un viņai Life is Now pārsteidz ar neparastu sastāvdaļu kompozīciju, kas atmodinās tavas sajūtas, lai tu varētu izbaudīt šos pēkšņos un īpašos ikdienas brīžus. Un tev katra diena šķitīs kā brīvdiena.

Jaunās smaržas pieejamas no 2015. gada jūlija jaunā, elegantā un modernā iepakojumā, kas sakrīt ar zīmola jauno vizuālo noformējumu.

Life is Now aromāti

Viņam un viņai radītie augļu un ziedu aromāti, kuros kūsā pilsētas dinamiskā un uzmundrinošā enerģija, stimulēs maņas un radīs neaizmirstamus brīžus. No rīta uzsmidzini Life is Now un visu atlikušo dienu tver pēkšņos un tik īpašos mirkļus!

Mexx smaržas Life is Now sievietēm

Mexx Life is Now sievietēm ir jaunas smaržas, kas maņas stimulē ar svaigu augļu aromātu sākuma notīs un maigu, sievišķīgu ziedu dvesmu vidusnotīs. Pārsteidzošā eksotiskā gvajave kopā ar grezno īrisu krāšņajam kokteilim piešķir sevišķu izsmalcinātību. Ļauj, lai uzmundrinošās Life is Now smaržu nokrāsas piepilda tavu dienu ar pēkšņiem un īpašiem brīžiem!

Jau sākuma notīs atklājas eksotiska ekstravagance, ko rada gardais bumbiera, gvajaves un apelsīna aromāts. Krāšņā īrisa smarža vidusnotīs vedina izdzīvot visu iespējamo, bet jasmīna ziedlapiņas un baltā lilija dzīvespriecīgajai kompozīcijai piešķir nedaudz maigas sievišķības. Beigu notis pārsteidz ar vaniļas, ciedrkoka un muskusa aromātu.

Mexx smaržas Life is Now vīriešiem

Mexx smaržas Life is Now vīriešiem ir kā svaigu augļu kokteilis, kurā jaušams vīrišķīgs pikantums un koksnes nianses līksmai, bet izsmalcinātai noskaņai. Šis aromāts aicina tevi dzīvot šeit un tagad ar enerģiju, ko rada atmiņā paliekoša garšvielu smarža un atspirdzinoša jūras vēsma.

Vispirms neparastajā kompozīcijā iesmaržojas kraukšķīgais ābols un atsvaidzinošais ananass, kam pievienojas pikantās kardamona un dzeldīgās bergamotes notis. Frēzijas un lavandas smarža kompozīcijas vidusnotis papildina ar negaidītiem, izteiksmīgiem akordiem, Un pēkšņa atspirdzinoša jūras vēsma atgādina par pašu pirmo, dzīvespriecīgo aromāta vilni. Pamatnotīs saplūst sandalkoka un pačūlijas smarža, veidojot harmonisku izskaņu aromātam, kas dzīves mirkļus padarīs neaizmirstamus.

Reklāmas kampaņa

Life is Now smaržas iedvesmo savus cienītājus tvert pēkšņos un īpašos dzīves brīžus un saglabāt tos piemiņā, iemūžinot fotogrāfijās. Jaunajā Life is Now kampaņā Mexx aicina dalīties ar saviem pēkšņajiem un īpašajiem dzīves brīžiem sociālajos tīklos, izmantojot #mexxperience. Emocionālais reklāmas sižets, kurā apspēlēta melnbalto fotogrāfiju burvība, iedrošina Mexx fanus novērtēt šos pēkšņos un īpašos brīžus, kurus ir vērts tvert un iemūžināt ik dienu, jo ir jādzīvo šeit un tagad.

Jaunajā televīzijas reklāmā parādīta negaidīta divu cilvēku sastapšanās fotokabīnē. Frāze “Man nerūp rītdiena, es dzīvoju tikai šodienai...” ir ne tikai dzirdama lieliskajā dziesmā “Boon and Bane”, kas skan reklāmā, bet arī perfekti saskan ar kampaņas moto. No ambiciozās indīpopa mūzikas grupas Cosby var mācīties: četri draugi, kurus vieno kopēja aizraušanās ar mūziku, var pastāstīt par daudziem pēkšņiem atgadījumiem, ko var pieredzēt jebkur, – pat pārpildītā turnejas busiņā.

Jaunajā Mexx reklāmas kampaņā sastopas divi talantīgi aktieri – Kimberlija Marena un Fredijs Lands, kuri kampaņai piešķir kūsājošu enerģiju un možu dzīvīgumu.

Smaids izsaka visu: smaržu noformējums

Smaržu Life is Now ietērps atspoguļo jauno Mexx vizuālo vēstījumu. Kastītei ir mūsdienīgs, neredzēts noformējums ar unikālām detaļām, ko veido melnbaltie portreti. Modeļu nesamākslotais smaids fotoattēlos uzreiz izraisa ziņkāri un rada patīkamu noskaņojumu. Abu pudelīšu dizains līdzinās Mexx Energizing un Mexx Ice Touch smaržu dizainam, taču jaunās pudelītes papildina uzkrītošs taisnstūris zilā (vīriešu smaržām) un fuksijsārtā (sieviešu smaržām) krāsā. Pudelīšu caurspīdīgais stikls un augstās kvalitātes sudraba vāciņš atgādina par Mexx smaržu spirgtumu.

Mexx smaržas Life is Now ir pieejamas visos pilnvarotajos parfimērijas veikalos un universālveikalos no 2015. gada 1. jūlija.

Mexx Life is Now kolekcija

Mexx Life is Now kolekcija sievietēm

  • Tualetes ūdens, 15 ml, 30 ml un 50 ml
  • Dušas želeja, 150 ml
  • Ķermeņa losjons, 150 ml
  • Izsmidzināms dezodorants, 75 ml

Mexx Life is Now kolekcija vīriešiem

  • Tualetes ūdens, 30ml, 50ml un 75ml
  • Losjons pēc skūšanās, 50 ml
  • Dušas želeja, 150 ml
  • Izsmidzināms dezodorants, 75 ml