Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Citi raksti

Jaunums! MAX FACTOR MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS 3-in-1 SKROPSTU TUŠA

© Publicitātes foto

PIEŠĶIR APJOMU. PAGARINA. PASPILGTINA.

PIEDĀVĀJAM MAX FACTOR MASTERPIECE GLAMOUR EXTENSIONS 3-in-1 SKROPSTU TUŠU

Jaunākā inovācija satriecošām skropstām

2015. gada aprīlī Max Factor laiž pārdošanā progresīvu inovatīvu skropstu tušu (trīs vienā), kas rada satriecošu skropstu efektu, lietojot atjautīgu kombināciju, ko veido skropstu tušas birstītes lietošanas tehnoloģija un ekspertu izstrādātais tušas sastāvs. Rezultātā radīts ārkārtīgi valdzinošu skropstu efekts, kas ļauj izskatīties ļoti grezni.

Pirms vairāk nekā 50 gadiem Makss Faktors (Max Factor) izstrādāja savu pirmo skropstu tušu un pirmais sāka piedāvāt skropstu tušu plaša patēriņa tirgū. Kopš tā laika Max Factor Masterpiece Boutique turpina lietot šo mantojumu un piedāvā tirgū skropstu tušas, kas saņēmušas vairākus apbalvojumus. Max Factor pētījumi liecina, ka mūsdienu sievietes, lietojot skropstu tušu, vēlas saņemt visu; viņas negrib samierināties ar vienu skropstu tušas sniegtu ieguvumu. Lai ļautu sievietēm sasniegt ideālo skropstu izskatu, skropstu tušai jānodrošina trīs galvenie ieguvumi, ko pieprasa greznu skropstu mīļotājas, — apjoms, garums un tumšs, piesātināts tonis. Tieši šīm sievietēm ir radīta skropstu tuša Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1; tā sniedz trīs galvenos un kārotākos skropstu tušas rezultātus — garumu, apjomu UN tumšu toni.

Kāds ir grima mākslinieku slepenais ierocis, lai radītu satriecoša izskata skropstas? Birstīte tūlītējam efektam (Instant Impact Wand).

Daudzas sievietes domā, ka, lietojot lielāku birstīti, iespējams panākt labāku skropstu izskatu, bet patiesība, ko lieliski zina grima mākslinieki visā pasaulē, liecina, ka viss ir tieši pretēji. Visgreznāko skropstu izskatu var panākt ar slaidu birstīti, kas ne tikai vienā acumirklī piešķir skropstām apjomu un garumu, bet arī nodrošina precīzu klājumu, ļaujot radīt satriecoši greznu rezultātu no skropstu saknēm līdz pat galiem. Birstīte, kas ļauj panākt tūlītēju efektu (Instant Impact Wand), ir īpaši radīta Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 skropstu tušai, lai piešķirtu skropstām izcilu papildu efektu un, salīdzinot ar lielākām birstītēm, prasmīgi uzklātu uz tām lielāku skropstu tušas daudzumu.

Šī atjautīgi izstrādātā birstīte skropstu tušas uzklāšanai nodrošina tiešu un ārkārtīgi ciešu kontaktu starp birstīti un skropstām, tāpēc ar katru birstītes vēzienu iespējams uzklāt vairāk tušas nekā ar citām birstītēm. Izņemot no skropstu tušas tūbiņas, instant impact birstīte ir vienmērīgi un bagātīgi pārklāta ar skropstu tušu, nodrošinot ekstrēmas pārvērtības no pirmā vēziena. Pieliekot birstīti skropstām, sariņi izspiežas tām cauri, izķemmējot skropstas un atdalot tās, lai radītu izmeklēti dramatisku efektu.

Kā darbojas šis unikālais sastāvs, kas piešķir skropstām apjomu un tās pagarina? 

  • APJOMS: Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 skropstu tušas sastāvā ir iekļauti apjomu palielinoši elementi, kas veido sfēriskas vaska daļiņas, kuras iedarbojas kā skropstu atdalītāji, liekot tām izskatīties biezākām.
  • GARUMS: lielisks tandēms, jo katrā skropstas pagarinošā sastāva tūbiņā atrodas vairāk nekā 30 000 ogļu melnu šķiedru! Uzklāšanas laikā šīs šķiedras savijas gludā, veidojamā sastāvā, vienā acumirklī nodrošinot skropstas pagarinošu efektu.
  • TUMŠS TONIS: skropstas tiek piepildītas ar ogļu melnu šķiedru sastāvu īpaši intensīvam un tumšam tonim.

Viena skropstu tuša, daudzkārtējas skropstu pārvērtības

Skaistums, ko sniedz grima mākslas apvienojums ar produktu inovācijām, rada daudzveidīgas iespējas panākt dažādas efektīgas pārvērtības, izmantojot vienu un to pašu produktu.

Jaunā Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 skropstu tuša būs pieejama no 1. aprīļa vienā tonī – melnā. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena 14,49 EUR.