Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Ārējie Nr.1

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Kāds 2018. gads solās būt mīlas frontē?

© depositphotos.com

Mīlestības joma ir ļoti personiska, tāpēc prognozēt notikumus tajā var tikai konkrētam cilvēkam, tāpēc aicinu nepārdzīvot, ja Saules zīmei veltītās prognozes iezīmē kādu mīlas drāmu. Varbūt tavā kartē notiekošais ir romantiska komēdija ar laimīgām beigām.

Tomēr kopējās 2018. gada noskaņas mīlestības un personīgo attiecību jomā zvaigznēs var izlasīt. Romantiku un mīlestību nākamajā gadā pārvaldīs, regulēs un kūrēs Strēlnieka zīme, ienesot tajā sev raksturīgās pazīmes - aizrautību, tālus ceļus, plašu dvēseli un tādu kā plašāku tēmas redzējumu. Labākajā gadījumā tas nozīmē, ka savus priekšstatus par mīlestības pilnām attiecībām spēsim pacelt jaunā, augstākā līmenī, saskatot tajās ne tikai divu cilvēku savstarpēju pievilkšanos un baudu, bet kaut ko vairāk - radītāja dāvātu iespēju izpētīt savas robežas, rast tīru prieku no mijiedarbības un vismaz apostīt kaut ko no tā, ko ezotēriskos avotos dēvē par beznosacījumu mīlestību.

Sadzīviskā līmenī tas var nozīmēt atziņu, ka pēc tālu ceļu izstaigāšanas un apraudzīšanas, «kā to dara citi», daudzi atgriezīsies pie bijušajiem, bet jau kvalitatīvi citā līmenī - tādi kā izauguši, sāpi caur sevi izlaiduši un pārdzimuši, atkal spējīgi nirt un pētīt jūtu dzīles. Jāņem vērā, ka tik vienkārši atgriezties nevarēs - nāksies tikt galā ar «piespļauto bļodiņu» un nodedzinātajiem tiltiem. Bet - kas dīvaini - tieši caur smeldzi un grūtībām izgājušu mīlestību vērtēsim visaugstāk. Nākamais nebūs gads, kas prasa vieglu un ātru (lai arī virspusēju) uzvaru mīlas frontē. Daudz vērtīgāka šķitīs tā princese, kuras dēļ jāuzkāpj tornī un pūķis jānozūmē. Nu, vai vismaz jātiek galā ar kaudzi sadzīvisku un psiholoģisku šķēršļu.

Arī likumīgi noformētās vai krietnu laiku ilgušās attiecībās 2018. gads ienesīs vēlmi saskaņot savu rīcību ar individuālo «morāles kompasu». Ja izrādīsies, ka sirdsapziņas argumenti krietni pārspēj kopā dzīvošanas ekonomisko vai seksuāli baudāmo efektu, nākamgad (īpaši vasaras otrajā pusē) tādām attiecībām var tikt pielikts trekns punkts, un tad tas būs uz ilgu laiku. Varbūt pat uz visiem laikiem. Lai cik tas dīvaini izklausītos, šķiršanās sāpes un caur tām nākošo personības izaugsmi 2018. gadā būs vieglāk izciest nekā citus gadus, un tam nereti būs attīroša, transformējoša un spārnus izplest aicinoša ietekme.

Kopumā romantikai visdraudzīgākais laiks varētu būt februārī. Tie, kas neatradīs realizāciju sirdsāķītī, droši vien sublimēs sevi radošā darbībā. Magnētisks būs arī aprīlis, kad varēs atrast labus bildinājuma un kāzu datumus, maija otrā puse un jūnija pirmā puse. Šajā laikā sirds kāros iekārtot mājīgu ģimenes ligzdiņu, kaut vai «paspēlēt mājās». Septembrī kaislības sitīs augstāku vilni un buduārā kļūs interesantāk, bet drīz vien sekos iespēja iepazīt sievietes raganīgo pusi, un šoreiz varbūt ne tajā labākajā šī vārda nozīmē. Gada beigās - vēl viens kaisles periods. Bruņinieku vīrišķībā var nākties vilties vasaras krāšņākajā laikā. Un vēl… Galvenais, kas šogad liekams aiz auss - meli netiks piedoti.